Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoshi - Japonijos fanų bendruomenė ineternete!
 
rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

 

 Menrui

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
BaBo
Arbatų žinovas
BaBo


Parašiau : 352
Šeimos narys nuo : 2011-08-21
Man : 30
Miestas : Neverland

Menrui  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Menrui    Menrui  EmptyTr. 01 11, 2012 11:56 pm

Tai yra ryžių pakaitalas – makaronai. Japonijoje paplitę šios makaronų rūšys:
  • Ramen – kiniški makaronai (lamien), kurie dažniausiai valgomi karšti su gana sočiu ir riebiu sultiniu bei mėsa, kitais produktais. Kartais jie kepami su daržovėmis ir padažu, gaminant yakisoba. Tačiau savo prigimtimi tai yra kiniški patiekalai.

  • Soba – grikių miltų makaronai, buvęs valstiečių maistas. Soba gali būti valgomi šalti arba karšti. Pirmuoju atveju jie patiekiami ant bambukinio tinklelio ir prie jų paduodamas mirkalas tsuyu (gaminamas iš sojų padažo ir kitų prieskonių, gardinamas svogūnėliais ir wasabi). Soba yra mirkomi ir valgomi.

  • Somen – patys ploniausi makaronai, mėgstami vasarą ir patiekiami tik šalti. Jie taip pat mirkomi į tsuyu

  • Udon – stori, mėsingi makaronai, patiekiami arba su tsuyu, arba karšti, kaip ramen.
Atgal į viršų Go down
meiyo
Forum bakemono
meiyo


Parašiau : 116
Šeimos narys nuo : 2011-08-30
Man : 31
Miestas : Vilnius
Autoritetas : Ji Yong
Norėčiau būti : Idol <3

Menrui  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Menrui    Menrui  EmptyKv. 01 12, 2012 3:31 pm

Udonai brangoki pas mus. Bet galvoju nusipirkti paragauti. Radau ekologiškų prekių krautuvėlėje.
Atgal į viršų Go down
 
Menrui
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 :: » Tekančios saulės šalis :: Japonijos virtuvė☆-
Pereiti į: